www.per-olof.dk | email til Per-Olof Johansson | Blog


 

Alternativ til Informations kronik

Invitation til de ikke-nominerede

Du skrev om et afgørende møde, begivenhed, oplevelse eller hvad det nu var - og betydningen er jo ikke blevet mindre af, at dit bidrag ikke kom blandt de nominerede. Her har du muligheden for at blive hørt alligevel.

 

Dagbladet Information inviterede 2009 til årets kronikkonkurrence under titlen ”Mødet”.

Men invitationen sluttede: ”Fortæl os din historie om et menneske, en kultur, en oplevelse, et møde, en bog en sang eller noget helt syvende, der ændrede din livsbane.”

Det lød jo ret frit. Jeg skrev min artikel under titlen ”Udenfor konkurrence” og sendte ind. Svaret var, at 85 havde reageret og 6 var udtaget som de nominerede, som læserne skulle vælge imellem. De nominerede artikler offentliggøres fra uge 31

Jeg ikke var blandt de udvalgte. I og for sig heldigt, som det vil fremgå! Men da artiklen følgelig ikke vil blive trykt i avisen, sætter jeg den på nettet, som supplement til de nominerede, en mulighed alle de øvrige vragede i vore dage også har, hvis ønsket ikke blot var at vinde, men også – at blive læst. Alle har måske ikke muligheden teknisk set  – så kan de sende artiklen til mig som pdf-fil eller i Word, så laver jeg en hjemmeside, hvorfra der linkes til artiklerne. Den som anbringer den under egen adresse, kan få sit link på siden. Her følger så som den første mit eget bud på et svar. Har du synspunkter på sagen er du velkommen med dem i min Blog .

PS efter konkurrencens afslutning: 10. august har endnu ingen meldt sig til at være med på spøgen her. Men bidrag er stadig velkommen!

Per-Olof Johansson: Udenfor konkurrence


Her er links til de nomierede bidrag som de af Information blev bragt på nettet!

Vinderne af årets kronikkonkurrence

Interview med kronik-vinder

Vinder: Julie Lorenzen: Håbløshedens holdeplads

Jørgen Flindt Pedersen: At oplevet et andet folks sejr

Lis Stærk: Da verden faldt på plads

Søren Bøjgaard: Hejs flaget!

Grethe Bille: Kurdernes ukuelige vilje til overlevelse

Jeppe Wohlert: The Donut Connection

 


www.per-olof.dk | email til Per-Olof Johansson | Debatforum WWW

@